Verdien aan jouw kennis als live online (LOL) trainer!

Beschik jij over gevalideerde kennis op het gebied van een thema binnen één van onze interessegebieden, en ben je enthousiast om deze kennis te delen met andere professionals? Laat je opleiden tot live online trainer en ontwikkel je eigen cursus voor op Study2go!

HOE HET WERKT
WIJ LEIDEN JE OP TOT TRAINER

Leer jouw kennis didactisch verantwoord
overbrengen in een live online cursus

ONTWIKKEL JE EIGEN CURSUS

Tijdens de opleiding tot trainer ontwikkel je
je
eigen cursus voor op ons platform

VERDIEN AAN JOUW KENNIS

Wij verkopen de door jou gegeven cursus en
opbrengsten worden 50/50 verdeeld

OPLEIDING TOT GECERTIFICEERD LOL TRAINER

Tijdens de opleiding tot live online (LOL) trainer leer je de vaardigheden om jouw eigen kennis op een didactisch verantwoorde wijze te kunnen overbrengen en om deze kennis om te zetten in een live online cursus.

De opleiding tot gecertificeerd live online (LOL) trainer kost €2250,-. De aanbetaling voor de opleiding bedraagt €500,- en het resterende bedrag kan in 12 termijnen van €145,- worden afbetaald.  

WIE JE VOORGINGEN

Het zijn van live online (LOL) trainer bij Study2Go geeft je de kans om je kennis te delen met andere professionals via jouw eigen cursus. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot trainer die hun eigen cursus geven. Je komt dus in een leuk team terecht van bevlogen trainers. Bekijk hieronder het verhaal van een aantal van onze huidige trainers. Een overzicht van al onze trainers vind je hier.  

HETTY JOUSTRA

Geeft de cursus (Vroeg)signalering van autisme in de JGZ

MARION KOOIJ

Geeft cursussen rondom middelengebruik bij jongeren

STEFAN SANDIFORT

Geeft de cursus Alcohol en ouderen

MELD JE VRIJBLIJVEND AAN!

Vul vrijblijvend je gegevens in bij interesse en we nemen contact met je op om kennis te maken, je meer te vertellen en bijv. een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen.

VRAGEN?

Neem dan vooral contact met ons op! De docenten van de opleiding tot trainer helpen je graag met al je mogelijke vragen en twijfels! Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel +31 (0)20 2441562 of mail naar contact@study2go.nl.

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required