Word trainer

Verdien aan jouw kennis als live online trainer bij Study2Go!

Beschik jij over gevalideerde kennis op het gebied van één of meerdere actuele thema's binnen Zorg & Welzijn? En ben je enthousiast om deze kennis te delen met andere professionals?  Laat je dan opleiden tot live online trainer bij Study2Go! Vul vrijblijvend je gegevens in bij interesse en we nemen contact met je op om kennis te maken, je meer te vertellen en bijv. een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen.

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required

Hoe werkt het?

Wij leiden je op tot live online trainer

Leer jouw kennis op didactisch verantwoorde wijze overbrengen in een online cursus *

Ontwikkel je eigen cursus voor op Study2Go

Tijdens de opleiding tot trainer ontwikkel je
je
eigen cursus voor op ons platform

Start te verdienen aan jouw kennis

Wij verkopen de door jou gegeven cursus en opbrengsten worden 50/50 verdeeld

* De aanbetaling voor de opleiding bedraagt €500,-. Het resterende bedrag kan indien gewenst in 12 termijnen van €145,- worden afbetaald.  

De opleiding

Tijdens de opleiding tot Live Online Leren trainer leer je de vaardigheden om jouw eigen kennis op een didactisch verantwoorde wijze te kunnen overbrengen en om deze kennis om te zetten in een live online cursus. Klik op de knop hieronder voor alle informatie over de opleiding.

Benieuwd wie je al voorgingen?

Het zijn van Live Online Leren trainer bij Study2Go geeft je de kans om je kennis te delen met andere professionals via jouw eigen cursus. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot trainer die hun eigen cursus geven. Je komt dus in een leuk team terecht van bevlogen trainers. Bekijk hieronder het verhaal van een aantal van onze huidige trainers. Een overzicht van al onze trainers vind je hier.  

Hetty Joustra: Autisme in de JGZ

Marion Kooij: Drugsgebruik

Stefan Sandifort: Alcohol en ouderen

Heb je toch nog vragen?

Neem dan vooral contact met ons op! De docenten van de opleiding tot trainer helpen je graag met al je mogelijke vragen en twijfels! Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel of mail naar +31(0)202441562 en contact@study2go.nl .