Leuk om kennis te maken!

Study2Go is hét live online opleidingsplatform over Diversiteit & Inclusie voor professionals. We zetten ons in voor de blijvende ontwikkeling van werknemers in een samenleving die steeds diverser wordt. Dit doen we door trainingen en maatwerktrajecten aan te bieden over verschillende thema's rondom Diversiteit & Inclusie.

Onze visie

Bij Study2Go betekent diversiteit en inclusie het creëren van connectie tussen mensen, op basis van gelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat mensen meer met elkaar in gesprek komen en écht naar elkaar leren luisteren. Nieuwe connecties met elkaar aangaan is niet altijd makkelijk, soms zelfs ingewikkeld maar vooral ook leerzaam, boeiend en vaak bijzonder productief.

Connecties maken is leren - letterlijk: onze hersencellen leggen nieuwe verbindingen en netwerken aan als we iets nieuws leren of ervaren. Bijvoorbeeld door connectie met anderen.

Is jouw organisatie klaar voor nieuwe verbindingen en meer diversiteit, inclusie en connectie?

Ben jij er klaar voor?

Diversiteit en inclusie loont. Onderzoek wijst uit dat diverse en inclusieve organisaties beter presteren, innovatiever zijn, meer betrokken medewerkers hebben en makkelijker nieuw talent aantrekken. Een inclusief werkklimaat leidt bovendien aantoonbaar tot meer psychologische veiligheid en betere communicatie.

Study2Go helpt jouw organisatie inclusiever te maken. Met onze unieke aanpak hebben we zowel op bestuurlijk niveau als voor teams of individuen een passende oplossing. Van generiek tot specialistisch, voor ieder vraagstuk hebben we de juiste experts in huis die op locatie, blended of geheel online jouw medewerkers helpen de volgende stappen te maken naar een meer inclusieve organisatie en samenleving.

Let's talk!

Wil jij ook aan de slag met Diversiteit & Inclusie binnen jouw team, afdeling of organisatie? Wij helpen je hier graag bij! Laat je gegevens - vrijblijvend - achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel ons of gebruik de chat! 💬

Bedankt! We kijken er naar uit om kennis te maken!
This field is required
This field is required

Live Online Leren (LOL)

Alle (incompany) traingen en trajecten van Study2Go bieden wij - naast fysiek op locatie - ook live online aan, in samenwerking met Learning Connected. Tegenwoordig is de traditionele manier van werken en leren onderhevig is aan continue veranderingen. We willen blijven leren en ontwikkelen, op de momenten dat het ons uitkomt en op elke locatie waar we ons bevinden. We willen efficiënter leren, het liefst voor minder geld, maar wel met veel rendement. Live online leren (LOL) biedt hier uitkomst: naast de flexibiliteit zijn online trainingen duurzaam en kostenefficiënter mét hetzelfde leerrendement als je gewend bent van fysieke trainingen.

Learning Connected is al jaren gespecialiseerd in live online communicatie en leidt onze experts op tot gecertificeerd live online leren (LOL) trainer, zodat zij hun training ook live online kunnen uitvoeren. Hierin leren de experts o.a. hoe je in een online training de interactie opzoekt met cursisten, en hoe je de leeromgeving gebruikt voor een optimaal leerrendement.

Wil je meer weten over onze live online trainingen? We vertellen je graag meer.