Incompany & maatwerk bij Study2Go

 

Organiseer trainingsprogramma's van Study2Go binnen jouw organisatie
Breng de kennis en kunde van meerdere collega's tegelijkertijd naar een hoger niveau
Maatwerk voor specifieke leerwensen en -vragen

Ben je enthousiast over onze Live Online Leren (LOL) methodiek en wil je dit graag voor jouw organisatie inzetten? Dat is mogelijk! Wij kunnen alle trainingen uit ons brede aanbod incompany uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om een maatwerk traject samen te stellen, afgestemd op de leervragen van jouw team of organisatie.

De voordelen van een incompany training bij Study2Go:

Al onze trainingen vinden live online plaats
Door de interactieve leeromgeving behaal je een hoog leerrendement
Mogelijkheid om zelf casuistiek in te brengen
Leer van gecertificeerde Live Online Leren (LOL) experts uit de praktijk
We stemmen de training af op de behoefte van jouw team/organisatie

 

 

Wat zijn de mogelijkheden van een incompany training voor jouw team of organisatie?

Neem - vrijblijvend - contact met ons op. Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel of mail naar:

📞 +31 (0)20 244 15 62
📨 contact@study2go.nl 

We helpen je graag!

POPULAIRSTE TRAININGEN VOOR ORGANISATIES

Deze trainingen organiseren we vaak als incompany traject. Uiteraard kunnen wij al onze trainingen op maat aanpassen.

Cultuursensitief werken en vroegsignalering van LVB- en GGZ-problematiek bij migrantenjeugd

Diversiteit loont! Bouwen aan een inclusieve organisatie

(Vroeg)Signalering van autisme in de JGZ

WAT VINDEN KLANTEN?

"Ik heb de cursus als heel waardevol ervaren. Hij had voldoende diepgang en het werken via LOL was echt een meerwaarde: leren in een groep, zonder de bijbehorende reistijden, erg prettig."

Manuella van Dijken, Jeugdarts, CJG Rijnmond

"Het live online zijn voelde aanvankelijk wat ongemakkelijk maar wende al snel en blijkt een heel makkelijke methode om zonder je plaats te verlaten in contact te komen met docenten en medecursisten. Ook inhoudelijk was ik tevreden over de aangeboden stof en methode."

Marjolein Kuijk, Jeugdarts, CJG Rijnmond

"Het leren via LOL, Live Online Leren, is mij goed bevallen. Inloggen vanachter je eigen computer, maar er is toch live contact met de docenten en de groep mede-cursisten. De mogelijkheid om te kunnen chatten, stemmen en de aanwezigheid van de webcam maakte het echt interactief. Ik kan deze cursus en vooral het leren via LOL echt aanraden aan zorgprofessionals."

Jeugdarts KNMG / Arts M&G, CJG Nissewaard

"Mijn eerste ervaring met LOL (live online leren) was zeker positief! Fijn om met collega's ervaringen uit te wisselen en ook feedback te krijgen van een professional."

Marjolein de Kwaadsteniet - de Bruin, Jeugdarts (0-4 jr), CJG Rijnmond

"De cursus was heel goed geaorganiseerd. De leerstof was heel leerzaam (een goede balans tussen theoretische kennis en leerzame casussen uit de praktijk, inclusief de mogelijkheid om een eigen casus te bespreken). De beeld- en geluidkwaliteit was prima en de kwaliteit van lesgeven van de docente was excellent. Ik heb met heel veel plezier de LOL-cursus gevolgd en heb er veel van geleerd en ik zal in de toekomst heel graag de LOL-cursussen blijven volgen."

Drs. Aziza Azizi, Jeugdarts KNMG, CJG-Feijenoord

"Wij zijn sinds kort live met RIOzorg Online. De eerste reacties zijn heel positief, zowel intern bij RIOzorg als van onze cliënten! Het platform werkt heel intuïtief, gebruikers weten alles heel gemakkelijk te vinden. Onze insteek is interactief en persoonlijk; digitaal maar wel dichtbij! Het online werken heeft bovendien een aantal voordelen: het beeldbellen kan plaatsvinden vanuit een vertrouwde omgeving, gewoon vanuit huis of op school. Ouders en cliënten kunnen gemakkelijk extra informatie vinden, in contact komen met elkaar en het hele traject is onder begeleiding van een bevlogen team van professionals."

Mariken van Oosterbosch, LOL-behandelaar bij RIOzorg.

CASES

(VROEG)SIGNALERING VOOR JGZ PROFESSIONALS

CJG Rijnmond kwam bij Study2Go met de vraag om een training te ontwikkelen waardoor CJG-medewerkers autisme beter en eerder konden signaleren bij jonge kinderen, zodat zij eerder konden starten met de behandeling. Om dit op een zo efficiënt mogelijke manier te doen, ontwikkelden we een Live Online Leren (LOL) training en hebben we experts opgeleid om deze training te geven. Binnen een jaar trainden we 100 CJG-medewerkers. Hoe we dat deden, en het resultaat van de training lees je in deze case.

CULTUURSENSITIEF WERKEN BIJ PARNASSIA GROEP

Parnassia Groep wil haar medewerkers scholen op het gebied van culturele diversiteit. Zij willen de bestaande training Cultuursensitief werken aanpassen om deze meer aan te laten sluiten op hun visie en leervragen. Met deze op maat aangepaste training hebben zij een pilot onder 100 medewerkers gestart. Hoe wij de training hebben aangepast en het resultaat van de incompany training bij Parnassia Groep, lees je in deze case.

DIGIPLATFORM VAN JEUGDHULPREGIO WEST-BRABANT WEST

Kinderen en ouders snel en goed geholpen dankzij online (groeps)trajecten, nu en na corona. Dat was het doel waarmee negen gemeenten van de Jeugdhulpregio West-Brabant West Study2Go benaderden. In deze casebeschrijving lees je hoe we het Digiplatform voor jeugdhulpregio West-Brabant West ontwikkelden, behandelaren trainden om behandelsessies voor te bereiden en uit te voeren op het platform, en ondersteunden bij het ontwerpen en opzetten van online behandeltrajecten.

LEREN DOOR INTERACTIE MET COLLEGA'S EN EXPERTS

Bij de bekende wijze van online leren, e-learning, ontbreekt het veelal aan interactie. Interactie is echter een essentieel onderdeel van het leerproces. Zo wordt kennis vergroot en naar toepassingsniveau gebracht.

Onze Live Online Leren (LOL) methode gaat daarom uit van het sociale leren. Denkprocessen en kennis worden aangeleerd, uitgebreid, aangepast en gedeeld door interactie met collega's en experts. De faciliteiten binnen het live online opleidingsplatform dragen bij aan een interactieve leeromgeving die zorgt voor een hoger leerrendement.

EFFICIËNT & VERNIEUWEND

VERNIEUWEND

Onze methodiek biedt talloze vernieuwende mogelijkheden voor online leren

KOSTENBESPAREND

Alle lessen zijn live online, reizen naar en huur van locatie worden hierdoor overbodig

EFFECTIEF

Door de interactieve
leeromgeving behaal
je een hoog leerrendement

DUURZAAM

Verlaag je CO2-uitstoot door de mogelijkheden van live online leren consistent in te zetten

LATEN WE KENNISMAKEN! 👋🏼

Ik denk graag met je mee om een passende oplossing vorm te geven voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en ik neem z.s.m. contact met je op. Liever direct contact? Bel ons of gebruik de chat!

Bedankt! We sturen z.s.m. je advies toe!
This field is required
This field is required
This field is required

ONZE KLANTEN