Tamara de Graaf: inclusief werken en sociaal ondernemerschap

Adviseren over een inclusieve en duurzame wijze van (samen)werken en de mensen die het uiteindelijk zullen uitvoeren hierin faciliteren, is wat Tamara zowel binnen het Social Enterprise Lab (se.lab) als haar eigen onderneming (SO what projecten) met veel enthousiasme oppakt.

Naast Live Online trainen op de thema’s Diversiteit en Inclusie binnen bedrijven, zet Tamara zich als zelfstandig professional in om diverse partijen te adviseren over en ondersteunen bij een inclusieve bedrijfsvoering die écht bijdraagt aan het succes van de organisatie. Waarbij ze de schakel vormt tussen beleid en praktijk.

Tamara heeft kennis van commercieel en maatschappelijk ondernemen door o.a. haar ervaring als PSO-adviseur en haar werk voor de kringloopbranche, waarbij ze kringloopbedrijven ondersteunt in het behalen en behouden van het 100% Kringloop kwaliteitskeurmerk®. Hierdoor ligt haar interesse ook bij milieuvriendelijk/circulair ondernemen.

Zo heeft ze ruime ervaring opgedaan binnen soms complexe en altijd wisselende context en diverse organisaties concreet kunnen helpen.

Bekijk Tamara op LinkedIn

Tamara geeft de volgende LOL-training: 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →