Karen Hop: inclusief werken en sociaal ondernemerschap

Karen Hop
Als jong meisje leerde ik via het werk van mijn vader dat dementerende mensen niet zozeer gek zijn. Dak- en thuislozen niet vies. Asielzoekers niet vreemd. En mensen met een verstandelijke beperking niet eng. Ik leerde dat iedereen bovenal MENS is. Daarin vond ik mijn persoonlijke missie: bijdragen aan dat ieder mens zichzelf mag zijn, zich geliefd weet en zijn eigen-waarde kan toevoegen. Omdat iedereen ertoe doet en een plek in de (inclusieve) samenleving heeft.

In mijn werkzame leven heb ik daar altijd invulling aan kunnen geven. Onder meer als commercieel manager van een kringloopbedrijf en nu als bestuurder van een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik breng daarbij ondernemerschap samen met sociaal zijn.

Tot de kern komen is kenmerkend voor mijn manier van werken. Door te vragen en aandachtig te luisteren. Ik ben iemand die graag geeft. Net dat beetje extra. Net een stapje meer. Net even anders. Als bestuurder, adviseur en ook als (online) trainer bij Study2Go.
Karen geeft de training: 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →