Karen Hop: inclusief werken en sociaal ondernemerschap

De wereld is volop in verandering. En hoewel hij dat altijd is, lijkt het nu wel in een stroomversnelling te zijn. Dat dwingt ons om anders te kijken naar werk, naar maatschappelijke vraagstukken en problematiek. Hoe geven we daar met elkaar invulling aan? Karen maakt sociale organisaties ondernemender en ondernemers socialer omdat ze ervan overtuigt is dat deze slag nodig is om bestaansrecht te behouden.
Werken aan een inclusieve samenleving heeft karen haar werkzame leven lang gedaan. Als commercieel manager van een kringloopbedrijf en nu als bestuurder van een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking heeft ze veel praktijkervaring in haar rugzak. Ze heeft een brede maatschappelijke interesse en werkervaring met verschillende doelgroepen binnen het sociaal domein. Bij Karen draait het altijd om de mens.
Tot de kern komen is kenmerkend voor haar manier van werken. Door te vragen en aandachtig te luisteren. Ze is iemand die graag geeft. Net dat beetje extra. Net een stapje meer. Net even anders. Als bestuurder, adviseur en ook als (online) trainer.
Karen geeft de LOL-training: 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →