Conne van den Ende: Multiproblemgezinnen


Conne van den Ende, systeemtherapeut

Ik ben Conne van den Ende (1968), systeemtherapeut. Met veel plezier werk ik in een polikliniek en een dagbehandeling van de Jeugd-GGZ, Intermetzo/Pluryn in Eefde met kinderen en hun ouders in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Daarnaast werk ik als ZZP'er vanuit mijn eigen bedrijf. Ik heb een holistische levensvisie. De mensen met wie ik in gesprek ben hebben vaak problemen op meerdere vlakken, sociaal, financieel, psychisch. Daarnaast is er vaak sprake van trauma problematiek.

Ik combineer praten met creatieve werkvormen, omdat dit voor verrassende inzichten zorgt. De interactie in het systeem staat centraal. Probleemgedrag van een kind zie ik als een puzzel die samenhangt met het gezin. Oplossingen komen daarbij als van nature uit het gezin zelf naar voren. Ik verzamel de inbreng, orden en vul de inzichten aan met praktische tips.

Naast mijn werk als systeemtherapeut werk ik voor Study2Go en geef samen met mijn collega Colette Schelfhorst met veel plezier LOL-trainingen over multiproblemgezinnen, waarbij onze eigen werkervaringen ingezet worden. 

Conne geeft de training: 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →