Sara de Vlieger

 

Orthopedagoog.

Mijn naam is Sara de Vlieger. Ik ben werkzaam als orthopedagoog op de jeugdafdeling van Sarr Expertisecentrum Autisme in Rotterdam van de Parnassiagroep. Ik houd me bezig met diagnostiek naar autismespectrumstoornissen en geef individuele- en groepsbehandeling aan kinderen en jongeren en hun ouders. Daarnaast kom ik met regelmaat op scholen om met hen te kijken hoe het onderwijs het best op cliënt kan worden afgestemd. Vanuit mijn ervaring met onderwijsbegeleiding geef ik bij Study2Go de cursus "Omgaan met autisme in de klas" waarin ik leerkrachten via een Live leeromgeving uitleg geef over autisme en gedrag in de klas. Vanuit de cursus worden handvatten en tips geboden hoe hier als leerkracht het beste mee om te gaan.   

 

 Bekijk Sara op LinkedIn

← Ouder bericht Nieuwer bericht →