NVO2: trainer worden

Opleiden via Live Online Leren:
efficiënt & vernieuwend!

Als lid aangesloten bij NVO2 leid je nu met €500,- korting je medewerkers op *

Efficiënt. Lessen zijn online én met live contact met een trainer voor een hoog leerrendement

Vernieuwend. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Live Online Leren- methodiek

* Wanneer je minimaal 4 werknemers opleidt, betaal je als NVO2 lid per werknemer slechts €1750 i.p.v. €2250 voor de opleiding.  

Meld je nu vrijblijvend aan en ervaar de voordelen zelf...

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in bij interesse voor de actie. We nemen z.s.m. contact met je op om kennis te maken en om een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen voor jou en je collega's. Bekijk voor een eerste idee van Live Online Leren ook eens onderstaande video!

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required
This field is required

Is het opleiden van medewerkers tot LOL-trainer (met kortingsregeling) ook interessant voor andere organisaties aangesloten bij NVO2? Dan komen we graag met hen in contact! Gebruik het envelop icoon rechts om deze pagina te delen via mail.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

In de Live Online Leren (LOL)-basistraining worden professionals opgeleid tot live online trainer. Ze ontwikkelen nieuwe vaardigheden om op didactische verantwoorde wijze interactief live en online les te geven en kennis over te dragen aan medewerkers of klanten. Belangrijkste uitgangspunt is de trainers enthousiast te krijgen en te houden voor het gebruik van de nieuwe online leermiddelen en hen in staat te stellen op een interactieve en vernieuwende manier met hun vak bezig te zijn. Na afronding van de training zijn zij gecertificeerd LOL-trainer volgens de NEN-EN ISO 17024:2012 norm voor persoonscertificatie.

Case ROC Mondriaan
Binnen ROC Mondriaan zijn inmiddels ruim 60 docenten opgeleid tot LOL-docent. Binnen de Scholen voor Zorg en Welzijn wordt dit gedaan vanuit het project Extra Strong . Samen met de regionale partners uit het hbo, aanbieders in de sector zorg en welzijn en de gemeente Den Haag gaan ze de aansluiting tussen onderwijs en praktijk verbeteren. Een belangrijke ontwikkellijn binnen Extra Strong is de Live Online Leren-methodiek. Docenten uit het onderwijs en de praktijk worden opgeleid tot LOL-docenten om les te geven op afstand, expertise van buiten de school naar binnen te halen en meer gepersonaliseerd leren aan te bieden aan studenten.

Live Online Leren
De Live Online Leren methode betekent dat je online en op afstand leert, maar dan met de interactie die je gewend bent van klassikaal leren. Hierdoor ervaart iemand de voordelen van online leren maar behoud je ook het plezier van klassikaal leren: samen zorgt dit voor optimale resultaten. Met het gebruik van de nieuwste technologie blijft de kwaliteit van het geleerde hetzelfde. In het live online klaslokaal zijn er talloze mogelijkheden voor de trainer om de interactie tussen de deelnemers op gang te houden, o.a. een chat, het delen van video's en je scherm, een interactief whiteboard en werken in subgroepen. Omdat de online leeromgeving altijd bereikbaar is, kan iemand zich continu blijven ontwikkelen en voorbereiden op de live sessies.

Bekijk hier het verhaal van onze huidige trainers...

Het zijn van LOL-trainer geeft een professional de kans om zijn of haar kennis op een efficiënte en vernieuwende manier te delen met belanghebbenden. Ondertussen zijn er al een flink aantal professionals opgeleid tot LOL-trainer. Na de opleiding kan een trainer via workshops up to date blijven van de nieuwste lesmethodieken. Bekijk hieronder het verhaal van onze huidige LOL-trainers.

Hetty Joustra: Autisme in de JGZ

Marion Kooij: Drugsgebruik

Stefan Sandifort: Alcohol en ouderen

Meer weten over de opleiding?

In de LOL-basistraining leren professionals om hun eigen kennis om te zetten in een live online leren training of cursus. Klik op de knop hieronder voor alle informatie over de LOL-basistraining. Heb je echter toch nog vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel of mail naar: +31 (0)20 244 15 62  en contact@study2go.nl.