Trainer worden?

Ben jij ondernemer? Verdien aan
jouw kennis als trainer bij Study2Go!

Volg de opleiding tot Live Online Leren (LOL)-trainer met aantrekkelijke afbetalingsregeling *

Ontwikkel je eigen cursus via een bewezen methodiek voor op ons bestaande platform

Opbrengsten worden 50/50 verdeeld, zo verdien jij €105,- tot €140,- per uur

* De aanbetaling voor de opleiding bedraagt €500,-. Het resterende bedrag kan in 12 termijnen van €145,- worden afbetaald.  

Meld je nu vrijblijvend aan!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in bij interesse. We nemen z.s.m. contact met je op om kennis te maken, je vragen te beantwoorden en om een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen.

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Beschik jij over specialistische kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van een relevant thema voor professionals uit één of meerdere sectoren? Ben je daarnaast enthousiast om deze kennis te delen met andere professionals? Laat je dan opleiden tot Live Online Leren (LOL)-trainer bij Study2Go en ontwikkel je eigen cursus voor op ons platform! Via ons platform bieden we beroepsgerichte live online cursussen aan, nu voornamelijk nog gericht op de professionals in onderwijs, zorg en bedrijfsleven. Onze cursussen worden gegeven door professionals met specialistische kennis binnen hun vakgebied en gevalideerde kennis uit de praktijk. Deze experts leiden we op tot LOL-trainer zodat zij hun kennis op didactisch verantwoorde wijze kunnen overbrengen op anderen. Wanneer je je aansluit bij Study2Go als trainer houd jij je bezig met het geven van jouw cursus, de processen eromheen zijn ondervangen door ons bestaande platform.

Bekijk de video's om te zien hoe Study2Go werkt!

Kennismaken met het opleidingsplatform

Kennismaken met Live Online Leren (LOL)

Benieuwd wie je al voorgingen?

Het zijn van LOL-trainer geeft je de kans om je kennis te delen met belanghebbenden via jouw eigen cursus op Study2Go. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot LOL-trainer. Wanneer je je laat opleiden tot trainer kom je in een leuk team terecht van bevlogen trainers. Na de opleiding kun je via workshops up to date blijven van de nieuwste lesmethodieken. Bekijk hieronder het verhaal van onze LOL-trainers.

Hetty Joustra: Autisme in de JGZ

Marion Kooij: Drugsgebruik

Stefan Sandifort: Alcohol en ouderen

Meer weten over de opleiding?

In de LOL-basistraining leer je de vaardigheden om jouw eigen kennis om te zetten in een live online cursus. Klik op de knop hieronder voor alle informatie over de LOL-basistraining.

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel of mail naar: +31 (0)20 244 15 62  en contact@study2go.nl.