Over Study2Go

Study2Go is hét live en online opleidingsplatform voor professionals. Sinds oktober 2017 bestaat Study2Go als zelfstandig bedrijf. Bij Study2Go zetten we ons in voor de blijvende ontwikkeling van werknemers in een continu veranderend werkveld. Dit doen we door scholing aan te bieden via een vernieuwende methode die het beste van e-learning en klassikaal studeren combineert.

Op ons platform bieden we cursussen en trainingen aan volgens de vernieuwende Live Online Leren (LOL) methodiek. Voor de ontwikkeling van de cursussen werken we samen met externe partijen die expertise in huis hebben en deze kennis graag willen ontsluiten voor een groter publiek. Professionals, experts in hun vakgebied, leiden we op tot Live Online Leren trainer, zodat zij hun specialistische kennis op didactisch verantwoorde wijze kunnen overbrengen in een online setting. Tijdens de opleiding tot trainer ontwikkelen zij een cursus of training voor op ons platform. Maak hier kennis met onze pool van bevlogen trainers.

Ben je zelfstandige of een organisatie met expertise in huis of met al bestaand cursusaanbod welke je graag als Live Online Leren cursus of training aanbiedt op ons platform? We komen komen graag met je in contact om te kijken hoe we mekaar kunnen versterken!

Ontstaan

Study2Go is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Learning Connected en Parnassia Groep. Als grootste aanbieder binnen de GGZ heeft Parnassia Groep veel hoogwaardige en gevalideerde kennis in huis op het gebied van specialismen als verslaving, (jeugd)psychiatrie en leerproblematiek. Learning Connected heeft jarenlange ervaring in het Live Online Leren en het begeleiden van organisaties bij de transitie van offline naar online leren. Om kennis te kunnen verspreiden en borgen, werken beide partijen al langere tijd samen en worden experts van de Parnassia Groep gecertificeerd via de Live Online Leren (LOL) methodiek van Learning Connected tot LOL-trainer. Omdat de trainingen van deze experts ook erg waardevol zijn voor andere professionals, onder andere professionals uit de zorg en het onderwijs, stellen de partijen hun gezamenlijk ontwikkelde cursussen via Study2Go beschikbaar aan belanghebbenden.