Over ons

Study2Go is hét live en online opleidingsplatform voor professionals. Study2Go is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Learning Connected en Parnassia Groep. Parnassia Groep en Learning Connected zetten zich in voor blijvende ontwikkeling van werknemers in een continu veranderend werkveld.

Als grootste aanbieder binnen de GGZ heeft Parnassia Groep veel hoogwaardige en gevalideerde kennis in huis op het gebied van specialismen als verslaving, (jeugd)psychiatrie en leerproblematiek. Learning Connected heeft jarenlange ervaring in het Live Online Leren en het begeleiden van organisaties bij de transitie van offline naar online leren. Om kennis te kunnen verspreiden en borgen, werken beide partijen al langere tijd samen en worden experts van de Parnassia Groep gecertificeerd via de Live Online Leren (LOL) methodiek van Learning Connected tot LOL-trainer.

Omdat de trainingen van deze experts ook erg waardevol zijn voor andere professionals, onder andere professionals uit de zorg en het onderwijs, stellen de partijen hun gezamenlijk ontwikkelde cursussen via Study2Go beschikbaar aan alle belanghebbenden. Van alle aangeboden cursussen is 90% geaccrediteerd bij beroepsgroepen in het onderwijs en de zorg.

Bekijk de website van Learning Connected en Parnassia Groep

Wat is Live Online Leren (LOL) dan precies?

Live Online Leren noemen wij ook wel het leren van de toekomst. Tegenwoordig heeft iedereen het steeds drukker maar tegelijkertijd heerst er een gevoel van willen presteren en jezelf continu blijven ontwikkelen. De cursussen van Study2Go bieden hier uitkomst. De Live Online Leren methode betekent dat je online en op afstand leert, maar dan met de interactie die je gewend bent van klassikaal leren. Hierdoor ervaar je de voordelen van online leren maar behoud je ook het plezier van klassikaal leren: samen zorgt dit voor optimale resultaten.

Met het gebruik van de nieuwste technologie blijft de kwaliteit van het geleerde hetzelfde. In het Live Online klaslokaal zijn er talloze mogelijkheden om de interactie tussen de deelnemers op gang te houden, o.a. een chat, het delen van video's en je scherm, een interactief whiteboard en werken in subgroepen. Omdat de online leeromgeving altijd bereikbaar is, kun je je continu blijven ontwikkelen en voorbereiden op de live sessies. Door bijvoorbeeld artikelen te lezen, opdrachten in te leveren, video's te bekijken en kennis met mede-cursisten te delen in de community.