1nP: LOL-trainer worden?

Verdien aan jouw kennis als trainer bij Study2Go!

Hoe werkt het?

Als lid van 1nP krijg je nu €500 korting op de opleiding tot live online trainer*

Ontwikkel je eigen cursus via de bewezen LOL-methodiek voor op ons platform

Via ons platform verkopen we de cursus en opbrengsten worden 50/50 verdeeld

*De opleiding tot LOL-trainer kost voor 1nP leden €1750 i.p.v. €2250. De aanbetaling bedraagt €500,-. Het resterende bedrag kan in 12 termijnen van €104,- worden afbetaald.

Bekijk de video's om te zien hoe Study2Go werkt!

Maak kennis met ons opleidingsplatform

Maak kennis met Live Online Leren

Meld je nu vrijblijvend aan!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in bij interesse. We nemen z.s.m. contact met je op om kennis te maken en om een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen. Voor de aanmeldingen vanuit 1nP zullen de trainingsdata in samenspraak worden ingepland.

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Is het worden van live online trainer (met kortingsregeling) ook interessant voor andere professionals binnen jouw netwerk, al dan niet aangesloten bij 1nP? Dan komen we natuurlijk graag met hen in contact! Gebruik het envelop icoon rechts om deze pagina te delen via mail.

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Beschik jij als professional aangesloten bij 1nP over specialistische kennis en ruime praktijkervaring op het gebied van een thema binnen de GZ en/of GGZ? Ben je daarnaast enthousiast om deze kennis te delen met andere professionals? Laat je dan opleiden tot live online trainer bij Study2Go en ontwikkel je eigen cursus voor op ons platform. De opleiding tot live online trainer is gecertificeerd volgens de NEN-EN ISO 17024:2012 norm voor Persoonscertificatie. Via ons platform bieden we beroepsgerichte live online cursussen aan voor professionals werkzaam in het onderwijs, de zorg maar ook het bedrijfsleven. Onze cursussen worden gegeven door professionals met specialistische kennis binnen hun vakgebied en gevalideerde kennis uit de praktijk. Deze experts, zoals jij, leiden we op tot live online trainer zodat zij hun kennis op didactisch verantwoorde wijze kunnen overbrengen. Wanneer je je aansluit bij Study2Go als trainer houd jij je bezig met het geven van jouw eigen cursus, de processen eromheen zijn ondervangen door ons bestaande platform en leeromgeving.

Benieuwd wie je al voorgingen?

Het zijn van live online trainer geeft je de kans om je kennis te delen met belanghebbenden via jouw eigen cursus op Study2Go. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot live online trainer. Wanneer je je laat opleiden tot trainer kom je in een leuk team terecht van bevlogen trainers. Na de opleiding kun je via workshops up to date blijven van de nieuwste lesmethodieken. Bekijk hieronder het verhaal van onze huidige trainers.

Hetty Joustra: Autisme in de JGZ

Marion Kooij: Drugsgebruik

Stefan Sandifort: Alcohol en ouderen

Meer weten over de opleiding?

In de Live Online Leren-basistraining leer je de vaardigheden om jouw eigen kennis om te zetten in een live online cursus. Klik hieronder voor alle informatie over de training.

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Gebruik de chatfunctie rechts onderin of bel of mail naar: +31 (0)20 244 15 62  en contact@study2go.nl.