LOL-trainer worden PG

Deel jouw kennis als trainer bij Study2Go!

HOE HET WERKT

GECERTIFICEERD LOL TRAINER

Als werknemer van PG betaal je €1750,- (i.p.v.€2250,-) voor de opleiding tot Live Online Trainer

ONTWIKKEL JE EIGEN CURSUS

Tijdens de opleiding ontwikkel je je eigen eigen cursus voor op www.study2go.nl

VERDIEN AAN JOUW KENNIS

Ontvang €100 (ex. btw) per trainingsuur (t.b.v. jouw zorgbedrijf, team of jouzelf als zzp'er)

MELD JE NU VRIJBLIJVEND AAN

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in bij interesse en we nemen z.s.m. contact met je op om kennis te maken en om een rondleiding in het live online klaslokaal in te plannen. Op een later moment zullen voor de aanmeldingen vanuit PG de trainingsdata in samenspraak ingepland worden. Heb je voorafgaand nog vragen? Neem dan contact op met Kevin Rullens via kevin.rullens@parnassiagroep.nl of +31 (0)6 102 436 11.

Bedankt! We nemen z.s.m. contact met je op!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required

Is het worden van LOL-trainer ook interessant voor jouw collega? Gebruik het envelop icoon rechts om deze pagina te delen via mail.

BENIEUWD WIE JE AL VOORGINGEN?

Het zijn van LOL-trainer geeft je de kans om je kennis te delen met belanghebbenden via jouw eigen cursus op Study2Go. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot LOL-trainer. Wanneer je je laat opleiden tot trainer kom je in een leuk team terecht van bevlogen trainers. Na de opleiding kun je via workshops up to date blijven van de nieuwste lesmethodieken. Bekijk hieronder het verhaal van onze LOL-trainers.

Hetty Joustra: Autisme in de JGZ

Marion Kooij: Drugsgebruik

Stefan Sandifort: Alcohol en ouderen

OVER DE TRAINING

In de LOL-basistraining leer je de vaardigheden om jouw eigen kennis om te zetten in een live online leren cursus. Klik hieronder voor meer informatie over de LOL-basistraining.