Jouw medewerkers als live online trainer

Interesse om jouw medewerkers op te laten leiden tot Live Online Leren (LOL)-trainer? In de Live Online Leren (LOL)-basistraining worden professionals opgeleid tot online trainer. Ze ontwikkelen nieuwe vaardigheden om op didactische verantwoorde wijze interactief live en online les te geven en kennis over te dragen aan medewerkers of klanten. Belangrijkste uitgangspunt is de trainers enthousiast te krijgen en te houden voor het gebruik van de nieuwe online leermiddelen en hen in staat te stellen op een interactieve en vernieuwende manier met hun vak bezig te zijn. Na afronding van de training zijn zij gecertificeerd LOL-trainer volgens de NEN-EN ISO 17024:2012 norm voor persoonscertificatie.

Case ROC Mondriaan
Binnen ROC Mondriaan zijn inmiddels ruim 60 docenten opgeleid tot LOL-docent. Binnen de Scholen voor Zorg en Welzijn wordt dit gedaan vanuit het project Extra Strong . Samen met de regionale partners uit het hbo, aanbieders in de sector zorg en welzijn en de gemeente Den Haag gaan ze de aansluiting tussen onderwijs en praktijk verbeteren. Een belangrijke ontwikkellijn binnen Extra Strong is de Live Online Leren-methodiek. Docenten uit het onderwijs en de praktijk worden opgeleid tot LOL-docenten om les te geven op afstand, expertise van buiten de school naar binnen te halen en meer gepersonaliseerd leren aan te bieden aan studenten.

Live Online Leren
De Live Online Leren methode betekent dat je online en op afstand leert, maar dan met de interactie die je gewend bent van klassikaal leren. Hierdoor ervaart iemand de voordelen van online leren maar behoud je ook het plezier van klassikaal leren: samen zorgt dit voor optimale resultaten. Met het gebruik van de nieuwste technologie blijft de kwaliteit van het geleerde hetzelfde. In het live online klaslokaal zijn er talloze mogelijkheden om de interactie tussen de deelnemers op gang te houden, o.a. een chat, het delen van video's en je scherm, een interactief whiteboard en werken in subgroepen. Omdat de online leeromgeving altijd bereikbaar is, kan iemand zich continu blijven ontwikkelen en voorbereiden op de live sessies.

Bekijk hier het verhaal van onze huidige trainers...

Het zijn van LOL-trainer geeft een professional de kans om zijn of haar kennis op een efficiënte en vernieuwende manier te delen met belanghebbenden. Ondertussen zijn er al een flink aantal experts opgeleid tot LOL-trainer. Na de opleiding kan een trainer via workshops up to date blijven van de nieuwste lesmethodieken. Bekijk hieronder het verhaal van onze huidige LOL-trainers.

Léon Beckx: Cultuursensitief werken

Marion Kooij: Drugsgebruik

Marijke Drogt: Straatcultuur

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

We denken graag met je mee om een gepaste oplossing vorm te geven voor jouw organisatie. Neem direct contact met ons op via de chat rechts onderin of bel of mail naar + 31 (0)20 244 15 62 contact@study2go.nl . Ook kun je hier je gegevens achterlaten, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required