Schrijf je hier in!

Momenteel maak je voor het geven van de live online sessies gebruik van het virtuele klaslokaal Webex Trainings. Webex Trainings wordt door Webex niet langer doorontwikkeld terwijl Webex Meetings de afgelopen maanden de nodige updates heeft gehad. Het uiterlijk is bijvoorbeeld erg veranderd en ook de functionaliteiten zijn sterk verbeterd (zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om elkaar te zien in de deelsessies).

Daarom willen wij bij Learning Connected begin augustus de overstap maken van Webex Trainings naar Webex Meetings. Hierdoor verandert er het één en ander in het live online klaslokaal. Zo zitten de knoppen op een net wat andere plek en zijn de functionaliteiten net een beetje anders dan in Webex Trainings.  

In de gratis trainingssessie van 1 uur laten we zien hoe dit nieuwe live online klaslokaal werkt en wat de nieuwe mogelijkheden zijn. De trainingssessie wordt aangeboden op verschillende momenten. Schrijf je in voor het moment dat jou het beste uit komt.

Groep 1: Maandag 12 juli van 16.00 tot 17.00 uur

Groep 2: Dinsdag 20 juli van 9.00 tot 10.00 uur

Groep 3: Woensdag 28 juli van 16.00 tot 17.00 uur

Wil je wel heel graag de training volgen maar kun je écht niet op één van bovenstaande momenten? Stuur dan even een mail naar birgit@study2go.nl en vermeld daarin wanneer je wel zou kunnen.

Bedankt voor je aanmelding!
This field is required
This field is required
This field is required