Schrijf je hier in!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor de training Inclusief werken bij de Parnassia Groep. In deze training staat het inclusief werken met jouw directe collega’s centraal.

Er zijn 2 varianten van deze training:

OPTIE 1: Schrijf jezelf direct in voor de geplande live online trainingsgroepen. Vul onderstaand formulier in en vermeld de groep waarin je graag deelneemt. Zie hieronder een overzicht van de reeds geplande training en startdatum:

- Groep I: Vrijdag 28 oktober, 11 & 25 november van 13.00 tot 15.00 uur --> VOL!!

- Groep J: Woensdag 19 oktober, 2 & 16 november van 9.00 tot 11.00 uur

Wil je wel (individueel) deelnemen maar kun je niet op de voorgestelde data? Vermeld dan in het formulier bij "Groep" dat je op de wachtlijst wil. Wij brengen je dan op de hoogte van nieuwe ingeplande data.

OPTIE 2: Neem je liever met je gehele team deel aan de training op locatie? Stuur dan een directe mail naar administratie@study2go.nl o.v.v. ‘Inclusief werken PG op maat’. Wij nemen dan met jou contact op om samen te bespreken welke thema’s jullie als team tijdens de training aan bod willen laten komen en wanneer de training van start kan gaan. De teamtraining is op locatie. Eventueel (deels) online volgen is bespreekbaar.

Schrijf jezelf hier gelijk in voor de live online training en werk samen met collega’s uit verschillende zorgbedrijven aan een inclusief werkklimaat.

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt binnenkort een mail met meer informatie.
This field is required
This field is required
This field is required