Behaal jij ook graag gemakkelijk je accreditatiepunten?

Ontdek de voordelen van Live Online Leren (LOL) bij Study2Go en ontvang een persoonlijk advies!

DE VOORDELEN VAN LOL
100% INTERACTIEF

Krijg samen met andere professionals les van een expert in het live online klaslokaal

KENNISDELING

Tijdens de live online sessies wordt de inbreng van eigen casuïstiek gestimuleerd

EFFICIËNT & FLEXIBEL

Alle sessies vinden live online plaats en volg je vanaf een eigen gekozen locatie

>> VRAAG PERSOONLIJK ADVIES AAN <<

Study2Go geeft je graag persoonlijk advies over welke cursussen voor jouw beroep relevant en/of geaccrediteerd zijn en aansluiten bij jouw persoonlijke interesse, inclusief lesdata en prijzen. Laat hier je gegevens achter en we sturen je een persoonlijk studieadvies toe!

Bedankt! We sturen z.s.m. je advies toe!
This field is required
This field is required
This field is required
HOE WERKT LIVE | ONLINE | LEREN (LOL)?

Onze cursussen wordt gegeven in het live online (LOL) klaslokaal. Net als in een gewoon klaslokaal zijn hier ook een docent en medecursisten aanwezig. Je kunt elkaar via de computer, tablet of smartphone horen en zien.

Je kunt de cursus dus op iedere locatie met internetverbinding volgen: comfortabel vanuit huis, onderweg of op het werk. Daarnaast kun je de lessen opnemen en terugkijken wanneer jij wilt.

In de live online (LOL) leeromgeving bereid je de live online sessies voor. De vele mogelijkheden van de leeromgeving zorgen voor een unieke ervaring waarin je online én interactief van elkaar leert.

GEACCREDITEERDE CURSUSSEN

Een deel van onze cursussen is geaccrediteerd, o.a. voor de onderstaande beroepsgroepen. Het (geaccrediteerde) aanbod en de lesdata worden regelmatig aangevuld. Kan je niet op de aangeboden data? Laat ons dan weten via de chatfunctie rechts onderin wanneer het jou wel uitkomt!

MEER WETEN?

Heb je nog vragen over bijv. ons cursusaanbod, mogelijke lesdata, de inschrijving en mogelijkheden voor accreditatie? Of heb je een hele andere vraag? Neem dan direct contact met ons op via de chatfunctie rechts onderin, via +31 (0)20 244 15 62 of mail naar contact@study2go.nl.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en over Live Online Leren?