Cursussen op maat

Wil je jouw medewerkers ook cursussen aanbieden volgens onze Live Online Leren-methodiek en ben je op zoek naar thema’s die niet in onze webshop staan? Wij hebben een team met ervaren trainers die dit binnen 6 weken kunnen ontwikkelen. Ook voor de bestaande thema’s geldt dat we de inhoud op maat vorm kunnen geven passend bij de praktijk van jouw organisatie en medewerkers. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden toe te lichten.

Case Autisme Reach-Aut
In de cursus (Vroeg)Signalering van autisme in de JGZ wordt er stilgestaan bij het signaleren van ASS bij (jonge) kinderen. Hierbij wordt er dieper ingegaan op onderwerpen als ‘hoe herken je “red flags” in de spreekkamer’, communicatie met ouders’ en doorverwijsmogelijkheden’. In het kader van een project van de academische werkplaats autisme: Autisme Reach-Aut, is deze cursus op maat ontwikkeld voor jeugdartsen. Deze cursus met de titel ‘Signalering ASS bij kinderen van 4-6 jaar voor jeugdartsen’ is gegeven aan bijna 100 jeugdartsen in de regio Rijnmond. De jeugdartsen leerden in deze cursus hoe ze kenmerken van autisme vroegtijdig kunnen signaleren. Hierbij werd gebruik gemaakt van eigen casuïstiek uit de praktijk van de jeugdartsen. Het gemiddelde cijfer, gegeven door de jeugdartsen voor deze cursus, is een 7,8!

"Fijn om met collega's ervaringen uit te wisselen en ook feedback te krijgen van een professional." - Marjolein de Kwaadsteniet - de Bruin, Jeugdarts (0-4 jr), CJG Rijnmond.

Populaire cursussen bij organisaties

(Vroeg)Signalering van autisme in de JGZ

Cultuursensitief werken en vroegsignalering GGZ- en LVB-problematiek bij migrantenjeugd

Alcohol en ouderen (Nu gratis te volgen voor regio Den Haag!)

Onze cursussen zijn geaccrediteerd voor o.a.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

We denken graag met je mee om een gepaste oplossing vorm te geven voor jouw organisatie. Neem direct contact met ons op via de chat rechts onderin of bel of mail naar + 31 (0)20 244 15 62 contact@study2go.nl . Ook kun je hier je gegevens achterlaten, dan nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Thanks!
This field is required
This field is required
This field is required