Digitale zorg coronavirus COVID-19

Help je professionals op weg

In verband met het coronavirus willen wij de mensen die werken in de zorg de kans bieden zo snel mogelijk de communicatie met cliënten, patiënten en met collega’s weer op te pakken.

Nu online communicatie noodzaak is geworden, wordt er van professionals in de zorg verlangd dat zij direct overstappen op online contact- en behandelmogelijkheden zoals beeldbellen en het geven van interactieve groepssessies. Natuurlijk zijn behandelaren bereid om dit te doen, wel is het prettig om hen op weg te helpen.

Versnelde trainingen online communicatievaardigheden

Er zijn gelukkig veel online tools voor handen die kunnen worden in gezet om online te communiceren. Maar het organiseren en begeleiden van live online sessies met deze tools vraagt om andere vaardigheden dan in een fysieke setting. Daarbij gaat het niet alleen om de techniek maar juist om de communicatie, (groeps)dynamiek en interactie.

We bieden op dit moment 3 verkorte live online workshops aan voor de mensen die werken in de zorgsector zodat zij veilig maar effectief hun werk kunnen blijven doen en met de cliënt(en) en met elkaar in contact kunnen blijven.

Als deze workshops vinden uiteraard live online plaats onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde live online trainer. De groepen bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Wil jij een oplossing op maat of heb je vragen? Neem contact met ons op en we denken graag mee.

+31 (0)20 244 15 62       contact@study2go.nl

Ons versnelde aanbod