Romy Hoogeveen: Jeugd GGZ

Geplaatst door op

 

Mijn naam is Romy en ik ben 24 jaar. Ik kom uit Rotterdam en woon daar ook nog steeds. Een fijne stad om te wonen!

Ik heb mijn hbo opleiding SPH ook veilig in Rotterdam gevolgd. Ik was jong toen ik daar afstudeerde, 21 jaar, en daarom besloot ik nog door te gaan. Daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Ik ben de master Jeugdstudies gaan doen aan de Universiteit Utrecht. Eerst een jaar de pre-master, en vervolgens een jaar de master. Naast dat ik hier hele leuke studiejaren heb gehad, ben ik ook heel blij met de combinatie van hbo kennis en ervaring met universitaire, wetenschappelijke kennis en ervaring. Het is echt een aanvulling op elkaar!

Tijdens deze master heb ik stage gelopen bij Lucertis. Nu 2 jaar geleden. Dit was een onderzoeksstage. Beide partijen waren blij en tevreden, wat na afronding van de stage zorgde voor een contract, gestart in de vorm van een werkervaringsplek en vanuit daar verder. Gestart als combinatie functie van onderzoeksassistent en beleidsmedewerker innovatie. Dit was direct mijn kans om te ontdekken wat ik het leukste vind: onderzoek of beleid. De master was gericht op beide. Hier was ik vrij snel uit: beleid is meer mijn ding. Ik kan hier mijn creativiteit en ideeën in kwijt en ben praktisch bezig met ontwikkeling en implementatie van nieuwe innovaties op het gebied van E-Health.

Deze beleidswerkzaamheden voer ik nog altijd uit en vanuit daar ook intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Digi Poli Jeugd vanaf begin 2018. Maar ik houd van combinatie functies en afwisselende werkzaamheden, dus: ik heb  ook mijn hbo er weer bij gepakt en ben zelf in de Digi Poli aan de slag gegaan als behandelaar!! Heel tof om vanaf het nulpunt betrokken te zijn geweest en nu zelf ook uitvoerend bezig te zijn. Het is een volledig nieuw concept waar de LOL-methodiek de basis van is. Vanuit daar vanzelfsprekend dat ik ook LOL-trainer geworden ben. En daar word ik heel blij van, want ik vind deze manier van behandelen onwijs leuk. Het is een heel groot onderdeel van mijn werk, ondertussen een beetje mijn tweede cultuur.

Ik wil mijn enthousiasme, kennis en ervaring graag overbrengen op andere (zorg)professionals. Daarom ben ik ook begonnen met het ontwikkelen van cursussen voor Study2Go en het geven van deze cursussen via LOL. Ik hoop dit veel te kunnen doen de komende tijd.

 Bekijk Romy op LinkedIn.

Romy geeft de volgende LOL-trainingen:

GGZ problematiek JGZ

← Vorige Volgende →