Peter Deman: LVB-problematiek

Geplaatst door op

Arts Verstandelijk Gehandicapten

Hallo, ik ben Peter Deman, 57 jaar, Oostendenaar van oorsprong, naar Nederland gekomen voor mijn specialisatie tot arts voor verstandelijk gehandicapten.

Hoewel ik eerder veel ervaring heb opgedaan met diagnostiek en behandeling van mensen met ernstiger verstandelijke beperkingen, ben ik de laatste 25 jaar vooral aan de slag met mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of zwakbegaafdheid, die tevens psychiatrische en/of gedragsproblemen hebben.

De afgelopen dertien jaar heb ik dat gedaan als behandelaar bij de polikliniek Verstandelijke Beperkingen en Psychiatrie, in Den Haag. Daarnaast maak ik deel uit van de specialismegroep neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, waar ik werk aan kennisbundeling en verspreiding over LVB binnen de Parnassia Groep. In dat kader geef ik vaak les aan interne en externe collega’s in opdracht van de Parnassia Academie.

Via de LOL-training wil ik meer digitale leeronderdelen gaan integreren in mijn cursusmateriaal en een online-cursus te ontwikkelen.

GGZ problematiek

← Vorige Volgende →