Inger-Elze de Langen: Jeugd GGZ

Geplaatst door Birgit Klapper op

Mijn naam is Inger-Elze de Langen en ik ben 28 jaar oud. Ik ben woonachtig in Bleiswijk samen met mijn vriend. Tijdens mijn studie orthopedagogiek was ik werkzaam bij Ipse de bruggen. Een grote organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar heb ik voor het eerst kennisgemaakt met diverse stoornissen, verschillende kindproblemen en ouder-kindproblemen. Na mijn studie ben ik in de Jeugd-GGZ gaan werken. Ik heb op diverse afdelingen gewerkt, van polikliniek, naar dagbehandeling  tot klinische afdelingen! Mijn kennis richt zich vooral op ASS en ADHD. Men zegt wel eens dat ik gestoken ben door een ASS-mug!

Ik heb de kans gekregen om te mogen werken voor Digi Poli Jeugd van Lucertis. Wij geven sinds begin september 2018 online behandeling aan ouders en kinderen, een enorme uitdaging! Ik wist niet dat ik het enorm leuk en uitdagend vind om trainingen ontwikkelen! Vandaar dat ik het onwijs leuk vind om nu ook trainingen te mogen ontwikkelen en geven voor Study2Go, een mooi extraatje!

Want wat is mooier om kennis te kunnen opdoen om die vervolgens met andere professionals te mogen delen!

Ik kijk ernaar uit om jullie te ‘zien’ bij de online trainingen.

Inger-Elze geeft de volgende LOL-trainingen:

GGZ problematiek JGZ

← Ouder bericht Nieuwer bericht →