Hester Hooijen: Live Online Leren

Posted by on

Senior LOL-consultant en LOL-trainer

Hester Hooijen is al ruim 17 jaar werkzaam in de opleidingswereld. Ze is inmiddels al heel wat jaartjes aan de slag als LOL-trainer en Senior LOL-Consultant voor Learning Connected. 

  
Tijdens haar studie Sociale Psychologie is ze geboeid geraakt door de vraag hoe mensen leren en wat er nodig is om het leergedrag van mensen positief te beïnvloeden. Na haar studie is ze aan het werk gegaan als sociaal vaardigheidstrainer. Met de opkomst van internet zag ze steeds meer nieuwe methoden en technieken om mensen echt iets blijvends te leren. Het live online klaslokaal is met stip haar favoriete online tool. Het verbindt de voordelen van e-learning met de voordelen van frontaal lesgeven. 
 
Haar ervaring als trainer gecombineerd met haar kennis van psychologische processen, online leermiddelen en didactiek zet ze nu dagelijks in om trainers, docenten, experts en opleiders te helpen bij het opzetten en uitvoeren van online leertrajecten waarbij de interactie centraal staat. 
 
Het mooiste aan haar werk vindt ze de variatie aan professionals, vakgebieden en onderwerpen waarmee ze in aanraking komt. Het is haar passie om al die verschillende professionals enthousiast te krijgen voor het gebruik van de nieuwste online leermiddelen is. Het is iedere keer weer een feest hen op deze vernieuwende manier met hun vak bezig te zien, vertelt ze. 
  
Tijdens haar workshop kun je zelf het LOL-klaslokaal en de LOL-omgeving écht ervaren!

Live online leren

Newer Post →