Dymph Knippels: Suïcide preventie

Geplaatst door Birgit Klapper op

Preventiemedewerker Indigo

Mijn naam is Dymph Knippels en ik werk voor Indigo preventie SuNa wat staat voor Suïcide poging Nazorg. Daarnaast verzorg ik PITSTOP trainingen voor de Parnassia Academie en voor GGZ Breeburg.

Suïcide preventie is dan ook de training die ik ga maken voor LOL en ik richt me hierbij op iedereen die met suïcidaliteit te maken krijgt. Ik geef de training de naam SUPporT.

Het doel van de suicidepreventie training SUPporT is het vergroten van kennis, houding en vaardigheden om te signaleren dat iemand aan zelfmoord denkt. Door de gedachten aan zelfmoord bespreekbaar te maken, leren inschatten hoe ernstig de zelfmoordgedachten zijn, naasten te betrekken en leren door te verwijzen naar professionele hulp.

Dymph geeft de volgende LOL-training(en):

← Ouder bericht Nieuwer bericht →