Birgit Klapper: Live Online Leren

Geplaatst door op

LOL-consultant en LOL-trainer

Birgit begon tijdens haar Master Gezinspedagogiek met werken bij LearningConnected, inmiddels bijna 3 jaar geleden. Dat vond ze toen een vreemde combinatie, maar ze is erg blij dat ze bij Learning Connected was begonnen! Ze is begonnen als 'tester' van deelnemers en met het doen van kleine klusjes. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en heeft ze veel ervaring opgedaan met live online leren (LOL).

In het begin zag ze het nog niet echt zitten om zelf LOL-trainer te worden. Inmiddels zit ze vol zelfvertrouwen achter haar laptop professionals op te leiden om ook LOL-trainer te worden en heeft ze het erg naar haar zin. Ze vindt het erg leuk om te zien dat de meest zenuwachtige en onzekere deelnemers aan het einde van de training zijn ontpopt tot een LOL-trainer in spé. Zeer herkenbaar!

‘Met de komst van de certificering van de LOL-basistraining is het alleen maar extra leuk om te zien hoe enthousiast de nieuwe LOL-trainers zijn’, vertelt ze. ‘Wanneer ze te horen krijgen dat ze zijn geslaagd zie je dat ze echt trots zijn op zichzelf en zin hebben om aan de slag te gaan. En uiteraard zijn wij als LOL-trainer ook erg trots op hen!’ Ze hoopt dat we nog heel veel andere professionals net zo enthousiast kunnen maken en kunnen opleiden tot echte Live Online Leren trainers die op een interactieve, moderne manier hun kennis kunnen verspreiden.

Tijdens haar workshop kun je zelf het LOL-klaslokaal en de LOL-omgeving écht ervaren!
Live online leren

← Vorige Volgende →