Aniek van Bussel: Psychopathologie

Geplaatst door Birgit Klapper op

GZ-psycholoog bij Youz


Ik ben Aniek van Bussel, 31 jaar en woonachtig in Rotterdam.
Binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie (Youz) ben ik werkzaam als GZ-psycholoog. 

Naast Live online trainer, werk ik op een ambulante afdeling in Rotterdam Centrum en binnen de DigiPoli jeugd, waar kinderen, jongeren en hun ouders landelijk live online behandeld worden. Tevens ben ik medeontwikkelaar en inhoudsdeskundige van meerdere e-health innovaties in de gezondheidszorg, zoals de Luca app en de DigiPoli jeugd. Tot slot ben ik eigenaar van WorkInProcess, waar ik coachings-, behandelings- en trainingstrajecten aanbied voor op de werkvloer of in de privésfeer aan (jong) volwassenen.

In mijn werkzaamheden binnen i-psy jeugd en Youz, heb veel ervaring opgedaan op het gebied van migratieproblematiek en cultureel verbonden problematiek. Tevens heb ik veel gewerkt met (zeer jonge) kinderen en jongeren met ADHD, ASS, gedragsproblematiek en emotieregulatie problemen. Daarnaast heb ik veel affiniteit met angst, dwang, tics en trauma (EMDR en Writejunior).
Zoals jullie misschien al merken vind ik het fijn om de afwisseling binnen mijn werkzaamheden te behouden en zo breed mogelijk inzetbaar te blijven.

Graag zie ik jullie live online om met elkaar te sparren en kennis te delen!

 Bekijk Aniek op LinkedIn.

Angela geeft de volgende LOL-trainingen:

GGZ problematiek JGZ

← Ouder bericht Nieuwer bericht →