Angelique Huiberts: Mantelzorg

Geplaatst door Birgit Klapper op

 

Mijn naam is Angelique Huiberts. Mijn werkervaring bestaat uit preventiewerk en behandelaar in de GGZ en praktijkondersteuning GGZ bij huisartsen. Mijn hart gaat uit naar het werken in de preventietak. Het voorkomen van psychische ziekten is wat mij betreft  nog altijd veel beter dan het behandelen ervan. Ik kwam laatst een mooie tekst tegen over preventie: Als het goed werkt, merk je niets. Niemand krijgt een lintje voor een boerderij die niet in de fik is gevlogen.

Hoe waar is dit !

Ik heb ervaring met het geven van trainingen op verschillende gebieden. Momenteel geef ik trainingen assertiviteit, een training mental health first aid (ehbo voor de psychiatrie), meer zelfvertrouwen en ga ik starten met het geven van de live online training Zorgen voor een ander begint bij jezelf (binnenkort beschikbaar). Mantelzorgers hebben een forse taak aan het zorgen en vergeten vaak hun eigen batterij op te laden. Deze cursus gaat je hiermee helpen.

Het leuke voor mij is de interactieve wijze waarop we met elkaar in contact komen. Je kunt vanaf elke plek de cursus volgen.

Ik heb er zin in!

Angelique geeft de LOL-training: 

 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →