Angela van den Heuvel: Jeugd GGZ

Geplaatst door Birgit Klapper op

 

Mijn naam is Angela van den Heuvel, ik ben 28 jaar oud en een geboren en getogen Rotterdamse.

Voordat ik startte bij de Digi Poli Jeugd, heb ik op verschillende plekken gewerkt met kinderen en jongeren, zowel binnen de jeugd-GGZ als op een middelbare school. Tijdens mijn functie als zorgcoördinator heb ik veel jongeren met ADHD en ASS problematiek begeleid. Ik zag waar zij tegenaan liepen, de knelpunten in de communicatie met anderen en hoe praktische hulpmiddelen soms tekort schoten. Ook merkte ik dat zowel ouders als docenten regelmatig de handvatten misten om deze jongeren effectief te begeleiden. De ervaring die ik daar heb opgedaan, zet ik nu in als digitaal behandelaar bij de Digi Poli Jeugd.

Wat mij opvalt, is dat cursisten heel positief zijn over de digitale manier van communiceren en interactie. In het begin is het natuurlijk even wennen, maar zodra ze alle knopjes en mogelijkheden hebben ontdekt, vinden ze het een prettige manier van leren. Ik vind het gaaf om te zien dat ons moderne digitale aanbod goed aansluit bij de jongeren, maar ook bij de volwassenen!

Om nu ook als trainer voor Study2Go aan de slag te gaan, is een mooie toevoeging binnen mijn interessegebied. De kennis en ervaring  op het gebied van klinische kinder- en jeugdpsychologie en cognitieve gedragstherapie, kan ik goed inzetten bij de ontwikkeling van trainingen voor Study2Go!

Als LOL-trainer heb ik daadwerkelijk lol tijdens het geven van cursussen en ik hoop mijn enthousiasme net zo te kunnen overbrengen bij de Study2Go trainingen. Wie weet tot binnenkort!

 Bekijk Angela op LinkedIn.

Angela geeft de volgende LOL-trainingen:

GGZ problematiek JGZ

← Ouder bericht Nieuwer bericht →