Hester Hooijen

Geplaatst door Study2Go . op


Mijn naam is Hester Hooijen, geboren in 1974 in Amsterdam. Ik ben ruim 17 jaar werkzaam in de opleidingswereld en inmiddels ben ik ook al heel wat jaartjes aan de slag als LOL-trainer en Senior LOL-Consultant voor Learning Connected.

Tijdens mijn studie Sociale Psychologie ben ik geboeid geraakt door de vraag hoe mensen leren en wat er nodig is om het leergedrag van mensen positief te beïnvloeden. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan als sociaal vaardigheidstrainer. Met de opkomst van internet zag ik steeds meer nieuwe methoden en technieken om mensen echt iets blijvends te leren. Het live online klaslokaal is met stip mijn favoriete online tool. Het verbindt de voordelen van e-learning met de voordelen van frontaal lesgeven.

Mijn ervaring als trainer gecombineerd met mijn kennis van psychologische processen, online leermiddelen en didactiek zet ik nu dagelijks in om trainers, docenten, experts en opleiders te helpen bij het opzetten en uitvoeren van online leertrajecten waarbij de interactie centraal staat.

Het mooiste aan mijn werk is de variatie aan professionals, vakgebieden en onderwerpen waarmee ik in aanraking kom.  Al die verschillende professionals enthousiast krijgen voor het gebruik van de nieuwste online leermiddelen is hetgeen ik goed kan en met passie doe. Het is iedere keer weer een feest hen op deze vernieuwende manier met hun vak bezig te zien.

 Bekijk Hester op LinkedIn

Hester geeft de volgende LOL-trainingen: 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →