Francoise Wiedenhoff

Geplaatst door Study2Go . op

Ik ben Francoise Wiedenhoff, 31 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik houd mij al vanaf mijn zeventiende bezig met alles wat te maken heeft met leren en dan met name de digitale mogelijkheden om dat vorm te geven.

Al tijdens mijn studie werkte ik bij een organisatie die zich richtte op online opleiden. Daar heb ik alle facetten van het opleiden ervaren en geleerd. Ik werkte als ontwikkelaar van digitale content en daarna als trainer en adviseur om organisaties te begeleiden bij de transitie van het offline naar het online leren.

Na afronding van mijn master arbeids- en organisatiepsychologie op de Erasmus Universiteit ben ik samen met Hans Dijksman het bedrijf Learning Connected gestart. Met alle ervaring en kennis over online opleiden hebben we de LOL-methodiek ontwikkeld. Die staat voor Live Online Leren. Hiermee combineren we het beste van beide werelden. Namelijk live contact met medecursisten en een expert, met de voordelen en het gemak van afstandsleren. Zo wordt leren online weer leuk. LOL dus! 

Er is tegenwoordig zoveel informatie online te vinden en we hebben ook 24/7 toegang tot die informatie, het valideren van kennis vind ik daarom van belang. Om die reden leiden wij professionals op tot LOL-trainers die ook echt expert in hun vakgebied zijn. Vervolgens is het belangrijk dat deze expert ook live online les kan geven. Dus geen webinars waarbij je als toehoorder in een digitale collegezaal zit, maar een interactieve les met didactische werkvormen en veel eigen inbreng. Daarom worden onze LOL-trainers ook gecertificeerd volgens de ISO-norm 17024 voor persoonscertificatie.

 Binnen het team van onze LOL-experts werk ik met veel plezier. De loyaliteit en het enthousiasme naar elkaar, de klant en de LOL-methode zorgt ervoor dat we met een hecht team al veel professionals hebben opgeleid tot LOL-trainer en de pool van trainers groeit continu.

Ik ben trots om te zien wat we met elkaar hebben opgebouwd, omdat we altijd hebben geloofd in de kracht van het Live Online Leren. Zeker nu de opleidingsmarkt en de beleving van trainers en cursisten klaar is voor het leren volgens LOL!

 Bekijk Francoise op LinkedIn.  

Francoise geeft de volgende LOL-training:

← Ouder bericht Nieuwer bericht →