Birgit Klapper

Geplaatst door Study2Go . op

Mijn naam is Birgit Klapper en ik ben 29 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit de regio Den Haag, maar momenteel woon ik in Alkmaar. Tijdens mijn Master Gezinspedagogiek ben ik begonnen met werken bij LearningConnected. Een vreemde combinatie, maar ik ben erg blij dat ik bij Learning Connected ben begonnen! Ik ben begonnen als 'tester' van deelnemers en het doen van kleine klusjes. Inmiddels zijn we 2,5 jaar verder en heb ik heel veel ervaring opgedaan met Live Online Leren.

In het begin zag ik het nog niet echt zitten om zelf LOL-trainer te worden. Ik wilde graag met kinderen werken en heb naast mijn werkzaamheden nog een jaar stage gelopen bij een kinderdagverblijf, wat ik overigens ook erg leuk vond om te doen. Ik merkte dat ik daar toch niet echt voldoending uit kon halen en ben na het afronden van die opleiding fulltime gaan werken voor Learning Connected. Inmiddels zit ik vol zelfvertrouwen achter mijn laptop professionals op te leiden om ook LOL-trainer te worden en heb ik het erg naar mijn zin. Ik vind het erg leuk om te zien dat de meest zenuwachtige en onzekere deelnemers aan het einde van de training zijn ontpopt tot een LOL-trainer in spé. Zeer herkenbaar!

Met de komst van de certificering van onze LOL-basistraining is het alleen maar extra leuk om te zien hoe enthousiast de nieuwe LOL-trainers zijn. Wanneer ze te horen krijgen dat ze zijn geslaagd zie je dat ze echt trots zijn op zichzelf en zin hebben om aan de slag te gaan. En uiteraard zijn wij als LOL-trainer ook erg trots op hen! Ik hoop dat we nog heel veel andere professionals net zo enthousiast kunnen maken en kunnen opleiden tot echte Live Online Leren trainers die op een interactieve, moderne manier hun kennis kunnen verspreiden.
 
Bekijk Birgit op LinkedIn.
Birgit geeft de volgende LOL-trainingen:

Nieuwer bericht →