Anoeska Vellekoop

Geplaatst door op

Mijn naam is Anoeska Vellekoop, geboren in 1990 in Rotterdam. Op het moment dat ik dit schrijf, houd ik me al bijna 10 jaar bezig met onderwijs. Van jongs af aan vertelde ik aan iedereen dat ik juf wilde worden. Ik vond het altijd al leuk om kennis aan anderen over te brengen, anderen te helpen iets te begrijpen of nieuwe vaardigheden aan te leren. Dit bracht mij na de middelbare school tot de keuze om de opleiding tot leerkracht basisonderwijs te volgen.

Tijdens die opleiding stelde ik mezelf continu de vraag: hoe kan het nu eigenlijk beter? Ik ontdekte dat ik niet alleen onderwijs wil geven, maar ook onderwijs wil verbeteren. Een interesse voor ons algehele menszijn en het willen verbeteren van omstandigheden van ieder mens (waarbij ik geloof dat goed onderwijs hier een grote bijdrage aan kan leveren), brachten mij tot de keuze om een bachelor Humanistiek en daaropvolgend een master Jeugdstudies te volgen, een master over het jeugdbeleid in Nederland. Met deze kennis en vaardigheden in huis startte ik in een baan in de kinder- en jeugdpsychiatrie, waar ik me bezighield met onderzoek en met het verbeteren van de zorg.

In de jaren van mijn studie ben ik altijd les blijven geven aan kinderen en jongeren die wat extra hulp nodig hadden. Toen ik tijdens mijn werk in de kinder- en jeugdpsychiatrie de kans kreeg om live online les te geven aan jongeren die door omstandigheden niet naar school kunnen, hoefde ik daar geen tweemaal over na te denken. Ik vond het bovendien prachtig om te ervaren wat live online leren kan betekenen en wilde hier graag meer mee doen.

Via deze weg ben ik terecht gekomen in mijn huidige werk. Met veel plezier leid ik experts op om live online les te geven, ondersteun ik deze experts bij het ontwikkelen en implementeren van live online trainingen in een verscheidenheid aan vakgebieden en leer ik zo ook zelf elke dag nog bij. Ik vind het live online leren een waardevolle methodiek. Het live online leren is passend bij deze tijd en maakt kennis overbrengen én leren leuker, efficiënter, flexibeler en zo voor iedereen mogelijk!

 Bekijk Anoeska op LinkedIn

Anoeska geeft de volgende LOL-trainingen: 

← Vorige Volgende →