Vacature | Technisch support bij Study2Go

Geplaatst door Mike Otter op

Zet jij een tevreden klant altijd op nummer één? Heb jij een eindeloos geduld als klanten jou bellen met technische problemen, vragen of kritiek? En heb jij affiniteit met techniek om zowel deelnemers als trainers te helpen bij hun live online trainingen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Waar we naar op zoek zijn

Vanaf september 2021 zijn wij op zoek naar een scherpe, nauwkeurige technisch support en operations medewerker. Je bent vaak de eerste contactpersoon voor mensen wanneer ze Study2Go bereiken. Je bent de eerste contactpersoon voor zowel deelnemers en trainers bij technische problemen en vragen. Je helpt deelnemers bij het inschrijven en het plannen van online trainingen binnen ons eigen platform. Je ondersteunt trainers tijdens hun eerste sessie en zorgt dat de online sessie vlekkeloos verloopt. Tevens zorg je voor (technische)ondersteuning bij klanten met online events op locatie. Tot slot houd je te allen tijde de planning van lopende en nieuwe trainingen in de gaten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends check je tijdens je eerste kop koffie de planning voor de dag. Welke trainingen starten er? Zijn alle deelnemers ingeschreven en hebben ze alle informatie om deel te nemen? Vervolgens sluit je aan bij het professionaliseringsoverleg. Als operationeel medewerker ben jij als geen ander op de hoogte van alle (technische)processen binnen onze organisatie en weet je waar de knelpunten zich hierin bevinden. Samen met jouw collega’s werk je aan een professionaliseringsslag voor de organisatie. Je sluit jouw dag af met een aantal testsessies waarin je samen met deelnemers test of het platform en alle techniek goed werkt, voordat ze deelnemen aan een live online training bij ons.

Dit ben jij:

  • 40 uur (fulltime) per week beschikbaar
  • Affiniteit en ervaring met technisch support
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kunt goed zelfstandig en planmatig werken
  • Affiniteit binnen de zorg/onderwijs is een pre

Wat wij jou bieden:

  • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast en ambitieus team
  • Mogelijkheid om afwisselend vanuit huis en op kantoor in Amsterdam te werken
  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Study2Go is hét live online opleidingsplatform voor professionals in de ggz. We zetten ons in voor de blijvende ontwikkeling van werknemers in een continu veranderend werkveld. Dit doen we door scholing aan te bieden via een vernieuwende methode die het beste van e-learning en klassikaal studeren combineert: onze live online leren (LOL) methodiek. We hebben een breed aanbod aan trainingen over verschillende thema’s en onderwerpen die spelen binnen de ggz. Van cultuursensitief werken, tot trainingen over angststoornissen, autisme, genderdysforie, ticstoornissen, ect. We werken samen met grote zorgbedrijven om de kennis van hun medewerkers middels live online trainingen op pijl te houden.

Bij Study2Go kom je terecht in een dynamisch, jong en ambitieus team. Samen met klanten werken we aan innovatieve en uiteenlopende projecten. We werken als team veel samen online, waardoor je dus ook vanuit huis kunt werken. Daarnaast ontmoeten we elkaar op ons kantoor in B-Amsterdam.

 

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar: Françoise Wiedenhoff via francoise@study2go.nl 

← Ouder berichtLeave a comment

Please note, comments must be approved before they are published