Vacature | Technisch support bij Study2Go 32-40 uur

Geplaatst door Mike Otter op

Zet jij een tevreden klant altijd op nummer één? Heb jij een eindeloos geduld als klanten jou bellen met technische vragen en problemen? En heb jij affiniteit met techniek om zowel deelnemers als trainers te helpen bij hun live online trainingen, en onze (technische) processen in de gaten te houden én te verbeteren? Dan ben jij degene die we zoeken!

Waar we naar op zoek zijn

Wij zijn op zoek naar een scherpe, nauwkeurige technisch support medewerker. Je bent de eerste contactpersoon bij technische problemen en vragen voor zowel trainers die bij Study2Go live online trainingen geven, als de deelnemers van onze trainingen. Je helpt deelnemers bij het inschrijven en het plannen van online trainingen binnen ons eigen Study2Go leerplatform. Je ondersteunt trainers tijdens hun eerste sessie en zorgt dat de online sessie vlekkeloos verloopt. Omdat de werking van ons platform cruciaal is, heb je een belangrijke taak in oplossen van problemen en het aandragen van (mogelijke) verbeteringen binnen het platform en de processen daaromheen. Tevens zorg je voor (technische)ondersteuning bij klanten met online events (zoals webinars) op locatie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends check je tijdens je eerste kop koffie de planning voor de dag. Welke trainingen starten er? Je bent alvast goed voorbereid op mogelijke vragen die binnenkomen van de deelnemers of trainer. Vervolgens sluit je aan bij het professionaliseringsoverleg. Als technische support ben jij als geen ander op de hoogte van alle (technische)processen binnen onze organisatie en weet je waar de knelpunten zich bevinden. Samen met jouw collega’s werk je aan een professionaliseringsslag voor de organisatie. Tussendoor wordt je gebeld door deelnemers die de sessie niet inkomen, knoppen op het platform die niet werken, of andere technische problemen die je direct voor onze klanten of deelnemers oplost. Je sluit jouw dag af met een aantal testsessies waarin je samen met deelnemers test of het platform en alle techniek goed werkt, voordat ze deelnemen aan een live online training bij ons.

Dit ben jij:

  • 32-40 uur per week beschikbaar
  • Affiniteit en ervaring met technisch support
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (voor communicatie met deelnemers, klanten en trainers)
  • Kunt goed zelfstandig en planmatig werken
  • Beschikbaar vanaf november

 Wat wij jou bieden:

  • Veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit
  • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast en ambitieus team
  • Mogelijkheid om thuis te werken, maar er is ook altijd een plekje op ons kantoor in Amsterdam voor je beschikbaar.
  • Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding

 Wie zijn wij?

Study2Go is hét live online opleidingsplatform voor professionals in de ggz. We zetten ons in voor de blijvende ontwikkeling van werknemers in een continu veranderend werkveld. Dit doen we door scholing aan te bieden via een vernieuwende methode die het beste van e-learning en klassikaal studeren combineert: onze live online leren (LOL) methodiek. We hebben een breed aanbod aan trainingen over verschillende thema’s en onderwerpen die spelen binnen de ggz. Van cultuursensitief werken, tot trainingen over angststoornissen, autisme, genderdysforie, ticstoornissen, noem het maar op. We werken samen met grote zorgbedrijven om de kennis van hun medewerkers met live online trainingen op pijl te houden.

Bij Study2Go kom je terecht in een dynamisch, jong en ambitieus team. Samen met klanten werken we aan innovatieve en uiteenlopende projecten. We werken als team veel samen online, waardoor je dus ook vanuit huis kunt werken. Daarnaast ontmoeten we elkaar een keer per week op ons kantoor in B-Amsterdam.

 

Heb je interesse? We maken graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: Françoise Wiedenhoff via francoise@study2go.nl 

 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published