NIEUW: Webinar 'Wat is LOL?'

Geplaatst door Birgit Klapper op

LOL staat voor ‘Live Online Leren’.

LOL is online leren maar dan wel met echte live trainingssessies waarbij de interactie met anderen voorop staat! LOL staat garant voor de meest leerzame en leukste online cursussen. Alle cursussen en sessies staan onder live begeleiding van de beste experts. Deze experts hebben naast gevalideerde vakkennis ook daadwerkelijk de didactische vaardigheden om een live online training op te zetten en te begeleiden. Alle experts die lesgeven volgens de LOL-methodiek zijn namelijk gecertificeerd LOL-trainers.

Ben jij verantwoordelijk voor de opleidingsvisie of het opleidingsbeleid binnen jouw organisatie? Denk jij na over hoe je jouw werknemers effectiever kunt laten bijscholen zonder dat ze een hele dag onderweg zijn? Of wil jij als opleider gewoon meer weten over Live Online Leren en hoe je dit kunt inzetten om jouw kennis en expertise te delen? Dan is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de enige methodiek die het beste van e-learning en klassikaal leren met elkaar verbindt.


Verschillende experts en deelnemers zullen tijdens deze sessie hun LOL-ervaringen met je delen en antwoord geven op de volgende vragen:

  1. Hoe sluit het Live Online Leren aan bij de opleidingsbehoeften van deze tijd?
  2. Hoe wordt Live Online Leren nu al ingezet binnen het onderwijs, de zorg en HRD?
  3. Welke werkvormen worden toegepast in de live online trainingen?
  4. Hoe wordt een experts gecertificeerd LOL-trainer?

Meld je hier aan en kom meer te weten over onze LOL-methodiek! Kun je zelf niet? Stuur dit bericht dan gerust door aan iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn!

Tot snel, Live & Online!

← Ouder bericht Nieuwer bericht →Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published