Focusdag 2018 Gemeente Rotterdam

Geplaatst door Birgit Klapper op

Op dinsdag 24 april vond de Focusdag plaats in De Doelen in Rotterdam, georganiseerd door de Gemeente Rotterdam. Op deze dag kon iedere zorginstelling in Rotterdam zichzelf bekend maken en aanbod en producten onder de aandacht brengen. Uiteraard was Parnassia Groep erbij! Er was een grote stand op de kennismarkt, die gedurende de hele dag bemand was met medewerkers van zowel jeugd- als volwassenpsychiatrie. Collega’s Romy Hoogeveen (beleidsmedewerker innovatie) en Aniek van Bussel (GZ-psycholoog) vertegenwoordigde Lucertis/De Jutters aan de stand. Verder waren er deze dag drie rondes van workshops, waar veel verschillende thema’s aan de orde kwamen en iedereen kon deelnemen.

Romy vertelt hierover:
“Omdat het een lange dag zou worden en we er al vroeg bij waren die ochtend, begonnen we de dag met een lekkere koffie. Even het programma van die dag doornemen.

 

En vanaf 09.30 uur stonden wij klaar met ons promo-materiaal! We stonden hier onder andere voor de Digitale Poli. De Digitale Poli is een heel nieuw project van Lucertis/De Jutters, waarbinnen wij volledige online behandeling en psychoeducatie aan jongeren en hun ouders aanbieden. En dit wordt mogelijk gemaakt door de LOL-methodiek! We hadden veel leuke bezoekers aan onze stand die zeker enthousiast waren over de Digitale Poli. Dat is altijd leuk om te horen! 

Daarnaast is zo’n dag natuurlijk ook goed om te netwerken en me weer eens te oriënteren op het verdere brede zorgaanbod in Rotterdam. Het was een geslaagde dag!"

← Ouder bericht Nieuwer bericht →