De Digi Poli Jeugd

Geplaatst door Birgit Klapper op

Bij de Digi Poli Jeugd van De Jutters Lucertis wordt er volledige online face-to-face behandeling gegeven aan kinderen en jongeren met ADHD en Autisme Spectrum Stoornissen (ASS) én hun ouders/verzorgers. Er worden online psycho-educatie groepscursussen gegeven en daarnaast zijn er ook individuele behandeltrajecten voor kinderen, jongeren en ouders/verzorgers.

Naast ADHD en ASS biedt de Digi Poli Jeugd ook behandeling voor angst, stemming, dwang en tic problematiek. De groepscursussen en individuele behandelingen vinden plaats binnen de Live Online Leren omgeving. De behandelaar heeft via een Live Online klaslokaal contact met het kind, de jongere of ouders/verzorgers. Dit wil zeggen dat er van achter de laptop (of tablet/smartphone) live contact is via een microfoon of headset en een webcam. Iedereen kan de cursus vanuit eigen locatie volgen. Het is online, maar wel met de gewenste interactie die je bij face-to-face bijeenkomsten gewend bent. Interactie staat centraal en opdrachten kunnen gezamenlijk worden gemaakt.

Alle behandelaren die werken bij de Digi Poli Jeugd zijn getraind en gecertificeerd om online te kunnen behandelen via de Live Online Leren methodiek. Meer weten? Kijk op www.digipolijeugd.nl.

← Ouder bericht Nieuwer bericht →